top of page
Kids Reading Kaart

Debicare

Debicare logo.jpeg

DebiCare is onze partner voor administratieve diensten. Zij houden zich bezig met álles wat bij kinderopvang komt kijken, behalve het daadwerkelijk opvangen van de kinderen. Daar is KiddoStaff voor.

 

DebiCare heeft veel contact met alle spelers binnen de kinderopvang, zoals managers, leid(st)ers, ouders, gemeentelijke instellingen en de belastingdienst. Hierdoor staan zij midden in de branche en zijn zij op de hoogte van wat er bij iedereen speelt. Zij blinken uit in het voeren van een administratie op afstand en het adviseren over te nemen beslissingen. Dankzij hun inzet hebben wij continu de beschikking over alle belangrijke informatie.

Dit zijn de onderdelen van onze administratie die wij aan DebiCare uitbesteden:

Contractadministratie: DebiCare zorgt voor inschrijvingen, het aanbieden van een plaats en het wijzigen van lopende contracten. Zij zorgen ervoor dat de contractadministratie zowel administratief als inhoudelijk op orde is.

Facturatie: DebiCare neemt de facturatie voor ons over, verwerkt mutaties in de afgenomen uren, zorgt voor tijdige facturatie en incasseert de facturen bij ouder(s) en/of verzorger(s).

Debiteurenbeheer: DebiCare voert een strak en overzichtelijk debiteurenbeheer voor ons uit. Zij zorgen ervoor dat ouder(s) en/of verzorger(s) hun eigen contactpersoon hebben en streven naar een minimaal percentage openstaande posten.

Planning: DebiCare verzorgt de planning en doorstroom van kinderen in de juiste groepen. Zij houden rekening met de leidster/kind ratio en zorgen voor een actueel wachtlijstenbeheer.

Coaching en advies: Met hun ruime ervaring in de kinderopvang biedt DebiCare ons advies en coaching op diverse gebieden, van het starten van een nieuwe opvanglocatie tot het maken van begrotingen.

Toeslagendienstverlener: Als officiële toeslagendienstverlener van de Belastingdienst helpt DebiCare ons met het aanvragen of wijzigen van de kinderopvangtoeslag en speelt in op relevante ontwikkelingen in de wet- en regelgeving.

Interim werk: Bij tijdelijke behoefte aan personeel kunnen wij rekenen op DebiCare. Hun accountmanagers zijn bekend met diverse softwarepakketten en kunnen zowel op locatie als op afstand ondersteuning bieden.

Meer weten over DebiCare? Bekijk de website hier!

bottom of page