top of page
Moeder en zoon

Hi ouder!

Met een leidster aan huis komt liefdevolle zorg en gemak samen!

Wij begrijpen dat de zorg en opvoeding van jullie kostbaarste bezit aankomt op vertrouwen en kwaliteit. Daarom bieden wij dé oplossing die jullie verdienen: gastouders via KiddoStaff.

Onze zorgvuldig geselecteerde leidsters bieden een veilige, stimulerende en liefdevolle invulling voor de oppas voor jullie kinderen. Met jarenlange ervaring en ook passie voor kinderopvang, voldoen zij aan onze en jullie strenge kwaliteitseisen. Bij KiddoStaff gaan we verder dan een simpele match: we streven naar een perfecte klik tussen ouder, kind en leidster aan huis.

Zeker in de huidige markt is de detachering tijdsintensief. Wij bieden dus geen eindeloze online speurtochten, maar een zorgvuldig samengestelde selectie met gekwalificeerde leidsters die aan jullie specifieke behoeften voldoen. Veiligheid staat bij ons voorop. We screenen elke leidster grondig en werken samen met officiële instanties om een veilige omgeving te waarborgen.

En laten we eerlijk zijn, alleen dan ben je als ouder ontzorgt en hebt het vertrouwen in de geboden kinderopvang die naadloos aansluit op jullie levensstijl en wensen.

 

De volksmond heeft het over oppas, maar dit gaat uiteraard veel verder. De leidsters zorgen mede voor ondersteuning in de groei en ontwikkeling van jullie kind.

 

Kinderen bestuderen Alphabet

Een aantal van onze nanny's:

Bij KiddoStaff werken we met de 55 liefste en leukste leidsters. Iedere dag zorgen zij voor een glimlach op de kinder-gezichtjes.

Lees de verhalen van deze lieve nanny's!

Oudere vrouw glimlach

Devi

Rotterdam

Jonge vrouw met krullend haar

Karin

Den Haag

Vrouw in selfie

Sophie

Kralingen

Bekijk meer verhalen

Emma P

"Geweldige match met onze vaste oppas via Kiddo Staff. Kinderen zijn dol op haar en wij kunnen onbezorgd uit."

Partner

DoenKids

DoenKids is een online activiteitendatabase. Sinds dit jaar zijn we partners, waardoor onze leidsters onbeperkt toegang hebben tot alle activiteiten, thema’s en programma’s.

 

Dit maakt iedere dag een unieke dag voor jouw kinderen. 

doenkids-logo.png
Kinderen in Bouncy Castle
Kind met konijnenmuts

Direct een aanvraag doen?

Wij reageren binnen 2 (werk) dagen
Let op! Wij bieden (helaas) geen voor/na schoolse opvang. Wij kunnen alleen gezinnen helpen voor  hele dagen!

Bedankt voor je aanvraag!

bottom of page