top of page
Kind met speelgoed

Hi Pedagogisch talent!

Wat is er nu leuker dan werken met die kleine bengeltjes vol energie en creativiteit?

Bij KiddoStaff geloven we in de magie van werken met kinderen, en laten we je graag zien waarom het zo geweldig is om als leidster aan huis aan de slag te gaan.

Als leidster aan huis krijg je de vrijheid om je eigen dag te bepalen. Uiteraard ben je er als de ouders werken. En kun je de dag indelen zoals jij denkt dat goed is voor een mooie dag voor jou en de kids.

Werken met kinderen geeft je de kans om je te concentreren op wat echt belangrijk is: hun welzijn en ontwikkeling. Je bent er voor de kinderen om hun nieuwsgierigheid voeden en te helpen groeien. 

Als leidster aan huis maak je deel uit van hun dagelijkse avonturen. Je ziet ze opgroeien, ontdekken en lachen. Die speciale band die je met hen opbouwt, is iets waar je trots op kunt zijn. Je bent niet zomaar een leidster, maar een vertrouwd gezicht dat de wereld van deze kiddo's kleur geeft. En die knuffels en glimlachen maken elke dag de moeite waard.

​Het is natuurlijk ‘jouw gezin’ maar toch sta je niet alleen. Je kunt terugvallen op de begeleiding van de mensen van KiddoStaff. Zit je ergens mee, dan kun je altijd sparren en overleggen met KiddoStaff. Ook kun je ervaring uitwisselen met een of meerdere leidsters van KiddoStaff. Niet zelden staan ze op hetzelfde schoolplein of sportvereniging. Met regelmaat worden er speelochtenden georganiseerd met KiddoStaff leidsters en jonge leeftijdsgenootjes.

Interesse? Meld je aan via het intake-formulier.

Slapende baby

Vacatures:

Oppas kinderen

Pedagogisch medewerkster / leidster aan huis

Spelende kinderen

Pedagogisch medewerkster / leidster aan huis

Slapende baby

Pedagogisch medewerkster / leidster aan huis

Rotterdam

Den Haag

Kralingen

Kind in bed

Anette

"Werken bij KiddoStaff is een feestje! Mijn baan biedt flexibiliteit en vrijheid, waardoor ik mijn eigen agenda kan beheren. Daarnaast zijn de families waarmee ik gematcht word altijd zo dankbaar. Dat geeft echt voldoening."

Partner

DoenKids

DoenKids is een online activiteitendatabase. Sinds dit jaar zijn we partners, waardoor je als leidster onbeperkt toegang hebt tot alle activiteiten, thema’s en programma’s.

 

Bovendien kun je zelf jouw eigen activiteiten toevoegen en kun je heel makkelijk op zoek naar activiteiten die passen bij de ontwikkeling van jouw kinderen!

doenkids-logo.png
Kinderen in springkasteel
Familie tijd

Direct solliciteren?

Wij reageren binnen 2 (werk) dagen

Upoad je CV

Bedankt voor je sollicitatie!

bottom of page