top of page
Toddler in Bed

Leuk dat je wat wilt lezen over ons!

We vertellen je graag wat over KiddoStaff en wat ons zo bijzonder maakt.

Kids Play

Over KiddoStaff,

Onze werkwijze

Wij geloven dat ouders met een gerust hart hun dierbaarste bezit achter moeten kunnen laten in een veilige omgeving.

KiddoStaff bestaat uit een team van 55 professionele collega's die een pedagogische opleiding hebben gevolgd en ruime werkervaring met kinderen hebben.

 

Opgeteld hebben deze fantastische collega's zo'n 250 gezinnen ontzorgd en dus zo'n 500 kindjes (dagelijks) blij gemaakt. Dit zijn natuurlijk cijfers waar wij enorm trots op zijn!

 

Bij KiddoStaff doen we er alles aan om de kinderen zo goed mogelijk te verzorgen en op te laten groeien in hun eigen vertrouwde omgeving, thuis.

Een "papa" of "mama" is niet te vervangen, maar onze leidsters doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jullie kinderen een leuke dag hebben, goed verzorgd worden en aandacht krijgen door middel van specifieke ontwikkelingsgerichte activiteiten.

Over KiddoStaff

Founder, Rianne

Ik ben Rianne, trotse moeder van twee zoons Lars (26) en Jules (24), dus ruim de oppastijd voorbij.
 

Ik heb 7 jaar in de toeristenbranche gewerkt en veel van de wereld gezien. Het reizen zit nog steeds in mijn bloed. Daarna heb ik de switch gemaakt naar de werving & selectie van HBO'ers en academici en ik merkte dat mijn hart met name ligt in wat mensen beweegt, hoe ze denken en waar hun talenten liggen...
 

Na 8 jaar verhuisde ik naar het buitenland en kreeg ik kort achter elkaar dus twee mooie zonen. Toen ik weer naar Nederland kwam was ik op zoek naar een uitdagende baan, waarin ik mijn kwaliteiten kwijt kon en die ik goed met mijn kleine kinderen kon combineren. Twee jaar lang heb ik ervaring op gedaan bij een intermediair voor bedrijfsgerichte kinderopvang. Ik heb daarbij alle vormen van kinderopvang bekeken en kwam tot de conclusie dat het fijn dat kinderopvang rond jouw werkzaamheden kan plooien in plaats van andersom.
 

Vanuit dit idee groeide het concept voor KiddoStaff. In 2025 bestaat Kiddo Staff 20 jaar en ik ben trots op ons team van lieve, professionele collega's die in de diverse gezinnen ontwikkelingsgericht te werk gaan met de kinderen in hun eigen omgeving.

Afscheidsbel ceremonie

Over KiddoStaff

Pedagoog, Sara Anne

Moeder – Getrouwd - Pedagoog – Tinte en familiemens. 5 woorden die mij omschrijven. Ik ben Sara Anne, woonachtig in Tinte met mijn man Rick en onze grootste trots; Mia (5), Mason (8) en Riley (14).

 

Ik heb 6 jaar als leidster aan huis in twee verschillende gezinnen gewerkt. Ik heb dit met veel plezier gedaan. Ik vond het heerlijk om voor de kinderen te zorgen, dingen met ze te ondernemen, hen te volgen en te stimuleren in hun ontwikkeling en daarnaast om ouders te ontzorgen. Na deze periode heb ik de mogelijkheid gekregen om vanuit de praktijk en studie deze kennis toe te passen in mijn functie als pedagoog (en intermediair) binnen KiddoStaff. Waarin ik kan helpen bij het opvoeden, begeleiden en coachen van onze gezinnen en leidsters.

Pieter V.

"KiddoStaff maakt mijn drukke bestaan werkbaar. Flexibele opvang en betrouwbare back-up geven comfort. Mijn kind is altijd in goede handen."

Marieke N.

"Met KiddoStaff vond ik betaalbare kinderopvang zonder kwaliteit te verliezen. Flexibiliteit en een eigen omgeving zijn geweldig voor mijn gezin."

Annemarie V.

"KiddoStaff hielp me als alleenstaande ouder. De op
maat gesneden opvang bespaart me stress. Mijn kind is blij en ik dus ook.

Over KiddoStaff

Administratie

DebiCare is onze partner voor administratieve diensten. Zij houden zich bezig met álles wat bij kinderopvang komt kijken, behalve het daadwerkelijk opvangen van de kinderen. Daar is KiddoStaff voor.

Bij vragen over de administratie of financiële voordelen vanuit de kinderopvang kun je dus bij Sven of Wendy terecht.

Afbeelding1.jpg

Sven

Sven is vanaf juni 2011 werkzaam bij DebiCare en sinds 2021 operationeel directeur bij DebiCare. Sven kent inmiddels alle ins en outs van de kinderopvang. Sven heeft hiervoor gewerkt bij defensie waar hij twee keer is uitgezonden naar Afghanistan. In zijn vrije tijd voetbalt hij graag en maakt hij verre reizen met zijn vriendin.

Wendy

Wendy werkt sinds april 2017 bij DebiCare als telefoniste/ administratief medewerkster. Hiervoor heeft zij bijna 28 jaar gewerkt in de financiële wereld. Wendy is getrouwd en heeft een zoon. Haar vrije tijd brengt ze graag door met familie en vrienden, ook gaat ze graag op pad met haar gezin en hun hond. 

Kids in Slide

Andere vragen?

Wij beantwoorden ze maar al te graag! Neem eenvoudig contact op via ons contactformulier, of de contactgegevens onderaan de pagina!

Tot snel!

bottom of page