top of page
Kinderen maken van ontbijt

Wat we doen bij Kiddo Staff

Bij ons mag je rekenen op een:

Kids Playing

Werving en selectie

Na een uitgebreid intake gesprek gaan stellen we een zoekprofiel op. In ons netwerk, maar ook daar buiten zoeken we en selecteren we geschikte kandidaten.
De selectie wordt persoonlijk voorgesteld. Ook dat gaat door middel van een uitgebreide kennismaking en niet zelden met een halve 
dag meedraaien in het gezin om een zo’n goed mogelijk beeld te schetsen voor zowel het gezin als de leidster. Kinderen zijn eerlijk in hun mening. Dus de klik moet er zijn.

 

Vervolgens bemiddelt KiddoStaff tussen de leidster en de vraagouders bij de totstandkoming van een arbeidsovereenkomst. Conform de regeling dienstverlening aan huis kan er een arbeidsovereenkomst aangegaan worden. Als de leidster maximaal drie dagen per week werkt, is het binnen  deze regeling niet nodig om sociale lasten en premies af te dragen door de werkgever. Wanneer er vraag is naar
meer dagen opvang adviseren we twee leidsters in te zetten.

Kids watching movie

Begeleiding

KiddoStaff verzorgt vanuit haar expertise de juiste koppeling tussen de vraagouders en
leidster. Vervolgens legt Kiddo Staff zich toe op de begeleiding. Om ook op de lange termijn
een goede relatie te realiseren.


KiddoStaff is een overheidserkende organisatie, die geregistreerd staat in het Landelijk
Register Kinderopvang. KiddoStaff verzorgt de registratie van haar leidsters in het Landelijk
Register Kinderopvang, waardoor de kosten in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag.

Kid with Pacifier

EHBO

Ons deskundige team is uitgerust met EHBO-vaardigheden om de veiligheid van de kinderen te waarborgen, met directe respons op mogelijke noodsituaties. KiddoStaff organiseert jaarlijks de herhalingscursussen zodat het volledige team ook actueel opgeleid blijft. Ook dat is een voorwaarde die gesteld wordt door de GGD. En terecht. De leidsters van KiddoStaff volgen elk jaar de herhaling van de EHBO.

Kids visiting a museum

VOG

Wij screenen grondig onze medewerkers met een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) voor een integere en veilige omgeving. Dit is om te voorkomen dat er mensen in kindercentra werken die na hun aanstelling strafbare feiten hebben gepleegd. Ze blijven op deze wijze in de continue screening.

Kids in Preschool

Back-up

Continuïteit is essentieel. Onze betrouwbare backup-service garandeert 99% continuiteit. Zelfs bij onverwachte omstandigheden.

Baby Stretches

Service

Bij KiddoStaff bieden we hoogwaardige kinderopvang, gedreven door toewijding, zorgvuldige screening en flexibiliteit om aan de behoeften van moderne ouders te voldoen.

bottom of page