top of page
Kinderen spelen schattenjacht

Workshops en trainingen

Bij KiddoStaff investeren we in voortdurende groei en professionaliteit. Onze workshops en trainingen, zoals de "Dag van de Leidsters" en EHBO-cursussen, versterken vaardigheden en kennis. Tijdens de "Dag van de Leidsters" vieren we toewijding en delen we inzichten, terwijl EHBO-trainingen ons team voorbereiden op noodsituaties. We blijven ons toegewijd inzetten voor educatie en empowerment, en bieden waardevolle kansen voor onze medewerkers om te excelleren in hun belangrijke rol.

Daarnaast organiseert Kiddo Staff eenmaal per jaar een pedagogische training voor alle leidsters. Dit kunnen diverse thema's zijn zoals: How2Talk2Kids, Easy Peasy (verantwoord koken en eten met kinderen), De kracht van Gezinsrituelen, Timemanagement met kinderen, Broiertjes en Zusjes zonder rivaliteit.


Hierbij maken wij gebruik van/huren wij in professionele sprekers uit de Kinderopvang. Daarnaast organiseert Kiddo Staff in de diverse regio's 1 à 2 keer per jaar een koffie en speelochtend voor de leidsters en de kinderen waar zij voor zorgen met een interactief thema.

bottom of page