top of page
Baby met Teddy Bear

Rosa

Partner KiddoStaff; Rosa

KidsKonnect is een innovatieve organisatie die zich richt op het automatiseren van administratieve processen binnen de kinderopvangsector. Vanuit hun praktijkervaring in de kinderopvang hebben ze een oplossing ontwikkeld genaamd ROSA, die kinderopvangorganisaties helpt bij het stroomlijnen van hun administratie. Deze oplossing is ontstaan vanuit een behoefte om administratieve taken efficiënter en effectiever te maken.

Wat ooit begon op een zolderkamer, is nu een bloeiende organisatie met een toegewijd team van professionals. Ze bedienen ongeveer 300 kinderopvangorganisaties, variërend van klein tot groot. Het team van KidsKonnect staat bekend om hun persoonlijke benadering en oplossingsgerichte houding. Door nauw samen te werken met hun gebruikers, blijft ROSA zich ontwikkelen en verbeteren.

ROSA biedt een breed scala aan functies. De basis van ROSA is kindplanning en facturatie, maar het kan worden aangevuld met andere functies zoals een ouderapp of personeelsadministratie. Het doel is om kinderopvangorganisaties een actueel overzicht te bieden en hen te helpen bij het efficiënt inzetten van personeel, wat kan leiden tot aanzienlijke besparingen. Bovendien zorgt de ouderapp voor een vlotte communicatie met ouders, wat bijdraagt aan hun tevredenheid.

Naast software voor kinderopvangcentra biedt KidsKonnect ook een specifiek softwarepakket voor gastouderbureaus en thuisopvang. Dit pakket is ontwikkeld op basis van hun jarenlange ervaring in de gastouderbranche. Het stelt (gast)ouders in staat om eenvoudig urenstaten in te vullen en goed te keuren.

Kortom, KidsKonnect is een betrouwbare partner voor kinderopvangorganisaties die op zoek zijn naar een geautomatiseerde oplossing voor hun administratieve processen. Met hun uitgebreide kennis van de sector en hun toewijding aan innovatie, blijven ze een waardevolle bijdrage leveren aan de kinderopvang in Nederland.

Meer weten over KidsKonnect en Rosa? Bekijk hier de website

bottom of page